Wie?

Houben Personal Training is een praktijk voor training, coaching en advisering van mensen die hulp nodig hebben bij het behalen van hun beweeg- en lifestyle doelstellingen. Als personal trainers geloven wij in een actieve levenswijze en benadering van uw doelstellingen. Tijdens een traject is niet alleen de personal trainer, maar ook u als cliënt verantwoordelijk voor zijn resultaat.

De praktijk is onderscheidend door PTA-Global gecertificeerde trainers, een functionele oefenruimte ingericht met LifeFitness apparatuur en de samenwerking met verschillende paramedische disciplines. Transparantie, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de peilers van onze praktijk.

Afhankelijk van de hulpvraag volgt een persoonlijk advies afgestemd op u als cliënt. Het trainen en begeleiden van mensen gebeurt vaak op individueel niveau, maar ook in groepsverband (small group training). Maatwerk is een standaard met duidelijk uitgesproken verwachtingen en afspraken over verantwoordelijkheden binnen de trainer-cliënt relatie.