Wat?

Intake

Tijdens de intake vindt een kennismakingsgesprek plaats waarin de doelstellingen en verwachtingen worden uitgesproken en een plan van aanpak wordt samengesteld. Daarna vindt er een uitgebreide basismeting plaats van uw fysieke gesteldheid. Denk hierbij onder andere aan bloeddrukmeting, bio-impedantiemeting, conditietest en krachttesten

1 op 1 / 1 op 2

De basis van personal training is de 1 op 1 begeleiding. Samen met uw trainer werkt u in een persoonlijke situatie trainingen en coaching/advies consulten af. De basistijdsduur van een consult bedraagt 1 uur.

Bij een 1 op 2 consult kunt u samen met een partner / collega / vriend(in) komen trainen. U dient zelf zorg te dragen voor de tweede persoon.

Small Group Training 3-5 personen

Bij deze variant trainen maximaal 3-5 personen in een klein groepsverband onder begeleiding van een personal trainer of fysiotherapeut. Deze deelnemers hebben ieder hun eigen doelstellingen en maatwerkschema. U kunt kiezen om 1 of 2x / week te komen trainen. Deze groep is uitermate geschikt voor deelnemers met fysieke klachten zonder een zorgindicatie of aansluitend aan een revalidatietraject.

Small Group Training 6-10 personen

Deze vorm van groepstraining is bedoeld voor sportverenigingen en/of bedrijven waarbij deelnemers een gemeenschappelijke doelstelling hebben. Denk bijvoorbeeld aan een sportevenement of verlaging van ziekteverzuim binnen een bedrijf. Groepscohesie en (sport)specifieke training zijn essentieel in dit concept.

Voor groepen en sportverenigingen kunnen offertes op maat worden gemaakt afhankelijk van duur, intensiteit en aantal deelnemers.

Prijslijst
Verrichting Tarief
Fittest en intake
(incl. BTW van 1 uur en 15 minuten)
€ 65,-
Los trainingsschema € 15,-
Personal Training 1 op 1
(incl. BTW per sessie van 1 uur)
€ 45,-
Personal Training 1 op 2
(incl. BTW per sessie van 1 uur)
€ 27,50
Personal Training 1 op 1
(incl. BTW 10 sessies van 1 uur)
€ 400,-
Personal Training 1 op 2
(incl. BTW 10 sessies van 1 uur)
€ 250,-
Small Group Training 3-5 personen 1x/week 1 uur
(incl. BTW per maand)
€ 55,-
Small Group Training 3-5 personen 2x/week 1 uur
(incl. BTW per maand)
€ 75,-
Small Group Training 6-10 personen 1x/week 1 uur
(incl. BTW per maand)
€ 45,-
Small Group Training 6-10 personen 2x/week 1 uur
(incl. BTW per maand)
€ 65,-

Voor groepen en sportverenigingen kunnen offertes op maat worden gemaakt.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen via info@houbenpersonaltraining.nl.

Bovengenoemde bedragen kunnen contant worden afgerekend of worden overgemaakt op rekeningnummer: NL85 RABO 01522.38.085 tnv Houben Fysiotherapie & Personal Training te Sittard. Betalingen worden altijd van een factuur voorzien. Betaling van een factuur binnen 14 dagen.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over uw behandeling of wilt u een klacht indienen? U kunt dan gebruik maken van de klachtenregeling binnen de praktijk.

Stap 1: U gaat het gesprek aan met uw trainer en binnen alle redelijkheid wordt gekeken naar een passende oplossing.
Stap 2: U komt er niet uit met uw trainer? U kunt dan een gesprek aanvragen met de praktijkhouder. Dit gesprek is aan te vragen via 06-233 57 123 of roy@houbenfysiotherapie.nl.
Stap 3: U kunt een klacht indienen bij de klachtencommissie van het Keurmerk Fysiotherapie. U klacht zal dan worden behandeld door een onafhankelijke commissie. U kunt in contact komen met de betreffende klachtencommissie via contact@keurmerkfysiotherapie.nl.

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden kunt u hier lezen.