Senioren Fit

In uw eigen wijk bewegen met buurtbewoners aan de hand van een persoonlijk beweegprogramma, opgesteld door een professional?
Een beweegprogramma wordt voor u op maat gemaakt door Sport- en Bewegingsdeskundige Robin Vranken of Charel Schoutrop.

Hierbij staan plezier, sociaal contact en kwalitatieve begeleiding centraal.

Waar en wanneer
Anytime Fitness aan de Romeinenstraat 28 (Lahrhof). Iedere maandag- en donderdagmiddag en in het Gezondheidscentrum Schinveld op dinsdag- en donderdagmiddag.

Wie
Iedereen die op een leuke en professionele manier onder begeleiding wil bewegen. Lichamelijke beperkingen, blessures of ziekten zijn geen bezwaar.

Hoe
Persoonlijke begeleiding op maat. Na een korte warming-up, start u samen met uw persoonlijke begeleider aan het beweegprogramma in de fitness.

Waarom
Kwaliteit gegarandeerd met uw eigen persoonlijke begeleider. Daarnaast extra back up van een fysiotherapeut. Het is leuk, gezond en gezellig!

Kosten
U betaalt per maand door middel van een automatische incasso.

De prijzen bedragen voor een maandabonnement:

1x/week €27,50

2x/week €50,-

Bent u bereid een abonnement voor langere tijd af te sluiten dan ontvangt u -5% per maand korting bij een half jaar en -10% per maand korting bij een jaar.

Neemt u uw partner ook mee dan ontvangt deze -20% op het maandabonnement.

Contact
Wanneer u geïnteresseerd bent om bij het "Senioren Fit" aan te sluiten, kunt u op een willekeurige dag tijdens trainingstijden binnenlopen bij Anytime Fitness of het Gezondheidscentrum Schinveld.
Voor vragen of een afspraak voor vrijblijvende proefles kunt u bellen naar Robin Vranken: 06-34 45 29 03 of stuur een email naar robin@houbenpersonaltraining.nl